4. svetovno nogometno prvenstvo

Predstavitev reprezentance (SSC) Toronto

“Slovenia Sports Club” (SSC) je bil ustanovljen leta 1961 z namenom povezovati slovenske izseljence in njihove potomce na sportnem podrocju. Prvo mostvo v klubu je bila clanska hokejska ekipa, kmalu  pa ji je sledila nogometna ekipa, kasneje se rokometna ekipa in ekipa v odbojki za moske in zenske. Najbolj aktivna sporta v klubu sta hokej in nogomet.

Preberi več

Otvoritvena tekma

Vabimo Vas na otvoritveno tekmo z moštvom vlade RS 20. julija, ob 18.00, na ŽAK-u (Ljubljana)

Na turnirju bodo sodelovala moštva iz: Avstrije, Kanade, Nemčije, Makedonije, Srbije in Slovenije v Svetu.

 

 

Turnirska pravila

Objavljamo pravila, ki bodo veljala na 4.nogometnem prvenstvu slovecev po svetu.

Preberi več

Ekipa SVS se pripravlja

Na 4. nogometno prvenstvo SVS se pripravlja tudi ekipa SVS, ki jo sestavljajo slovenci - povratniki iz izseljenstva. Ekipa je uspešno igrala že dve prijateljski tekmi, 20. marca so premagali ekipo Literati na igrišču v Domžalah (5:0), v soboto, 26. marca pa so proti ekipi NK Dragomer dosegli zmago z 6:3.

Preberi več

Prijava na 4. svetovno prvenstvo Slovencev v svetu

Spoštovani nogometaši!

Prosimo vas, da nam za sodelovanje na »4. svetovnem prvenstvu Slovencev po svetu« izpolnite obrazca, ki vam ju pošiljamo v prilogi, s katerima vas bomo evidentirali na turnirju v Sloveniji:

1.    obrazec Prijava
2.    obrazec Seznam igralcev s stalnimi številkami

Prosimo vas tudi, da v nekaj vrsticah predstavite svoje moštvo in skupnost, iz katere izhajate, priložite skupinsko fotografijo in skupaj z  izpolnjenima obrazcema nam pošljete na sedež SVS, Štula 23, 1210 Ljubljana oz. na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. najkasneje do 1. JUNIJA 2011.

En športni pozdrav!


Boštjan Kocmur, predsednik