Iz Babnega polja do Goričic

Športno društvo Planjava Babno Polje vljudno vabi na tretji pohod po poteh babnopoljskega izseljenca Franka Trohe Rihtarjevega iz Babnega Polja do Goričic v soboto, 21. maja 2011.

Okvirni program:

• ob 7.30 sveta maša v župnijski cerkvi sv. Nikolaja v Babnem Polju za vse notranjske izseljence v Severni Ameriki
• od 8.00 do 8.30 prijava pohodnikov in jutranja pogostitev s kavo, čajem in domačimi dobrotami
• 8.30 do 9.00 kulturni program z nagovorom dr. Roberta Brusa in drugih gostov
• ob 9.00 začetek pohoda
• okrog 16. ure predviden prihod pohodnikov na Goričice, ogled domačije pri Češnjevcu, postanek pri družini Mahne, nato vračanje z avtobusom na izhodišče poti v Babno Polje

Pohod bo ob vsakem vremenu. Prispevek 8 EUR (za otroke do 15 let 4 EUR) vsebuje organizacijo in vodenje, zloženke, zemljevid poti, jutranjo kavo, čaj ter pecivo, avtobusni prevoz na izhodišče poti ter nezgodno zavarovanje. Malica iz nahrbtnika. Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa. Organizatorji pohoda niso odgovorni za morebitno nesrečo ali škodo, ki bi jo utrpel pohodnik na poti. Zaradi organizacije avtobusnega prevoza nujne prijave pohodnikov do 19. maja 2011 do 20. ure na 031/429-092 begin_of_the_skype_highlighting 031/429-092 end_of_the_skype_highlighting (Nevenka Poje) ali 041/260-985 begin_of_the_skype_highlighting 041/260-985 end_of_the_skype_highlighting (Alenka Veber). Zaradi sklenitve nezgodnega zavarovanja je potrebno ob prijavi sporočiti poleg imena in priimka tudi rojstno letnico. Glavni pokrovitelj pohoda REPUBLIKA SLOVENIJA, Urad vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu