Tabori

POZDRAVI GOSTOV - Msgr. Alojz Uran

MSGR. ALOJZ URAN

škof,

odgovoren za Slovence v zamejstvu in izseljenstvu pri Slovenski škofovski konferenci

Pozdravljeni udeleženci 10. tabora!

Glavne pozdravne besede sem že povedal v cerkvi in tudi nekaj misli kot izhodišče za naše nadaljnje delo.

Rad bi se pa ob tej priložnosti tudi zahvalil vsem, ki kakorkoli sodelujete pri delu za naše rojake v zamejstvu in po vsem svetu. Lahko tudi zagotavljam, da bo, kakor doslej, Cerkev na Slovenskem po svojih možnostih sodelovala pri tem prizadevanju: da bi pomagali našemu človeku, kjerkoli je po svetu,  povezan v različnih društvih in ustanovah ali pa včasih tudi zelo osamljen, da bi mogel svoje življenje kot Slovenec in kot kristjan živeti čim bolj polno.

Zato hvala vsem vam tudi za to udeležbo, za pripravo desetega tabora. Obenem želim tudi veliko dobrega in uspešnega dela.

Vrnitev na vrh Vrnitev na vrh strani.    Vrnitev na vrh Vrnitev na kazalo      Vrnitev na vrh Vrnitev na prvo stran.